Borde gå och sova....

Längesen man bloggade, så nu får det bli lite ordning på det. Var ute i Hamneda igår och hälsade på mamma och pappa. Sen var jag och syrran ute och körde fyrhjuling. Hur skönt som helst när det var sånt toppen väder. Såg nog rätt kul ut när två tjejer flög förbi i skogen, mitt ute i ingenstans=)
Vi ska åka och kolla på valpar om några veckor som föddes i torsdags.  www.dragviken.com Nu är dom så små så dom inte ens har öppnat ögonen.

Tog sönder vår dammsugare förra veckan. Och nu börjar det bli rätt dammigt här. Fattar inte vad problemet är. Antingen får man en ny slang (som gick av) eller gärna en ny dammsugare. Fick förresten reda på att bara slangen kostar typ 350 :-, ungefär vad dammsugaren kostar. Skrattretande!!

Ska nog krypa under täcket och läsa vidare i min bok Slav  av Mende Nazer. Älskar böcker som är skrivna på sanna historier. Sov gott!!


Kalasfirande


Idag var vi på kalas ute i Ryd för Fias kille fyllde år. Väldigt trevligt. De hade precis hämtat sin valp. En blandning mellan rottweiler och dobermann, skit söt. Säg någon valp som inte är söt=) Hade såna där sporrar på baktassarna som jag tror bara dobermann har. Men annars såg den mest ut som en rottweiler. 
Var bara tvungen att ta några bilder. Inte det lättaste när han hade så mycket spring i benen. .....Ozzy heter han förresten.

Vår dammsugare lyckades jag ta sönder igår. Så nu får vi leva med att det är skitigt. Får nog ut en ny slang på garantin, eller varför inte en ny dammsugare=) Får se hur det blir med den saken. 
Tänker färga håret i slutet på denna månaden. Vill ha en guldblond färg i botten och typ blonda slingor. Måste hitta en bild, för jag kommer aldrig att lyckas förklara färgen. Men jag har den i huvudet, exakt. 

Nu börjar Legally Blond 2 om 1 minut så nu måste jag springa och hämta chips, dip, Magnus och krypa upp i soffan. Och ja, jag vet att klockan inte går rätt på min blogg=)
          

                                           251500-9

Joddla Med Siv

En god fruktsallad är aldrig fel. Fick ju inspiration från spat, så nu var jag tvungen att göra en likadan=) Och när den var så nyttig och god så blev det lite chips efter. Fyyy mig/oss. Sitter och lyssnar på musiken från Grease-filmen. Musiken från balen då alltså. Tänk vad häftigt om man hade kunnat lära sig dansa jive eller vad det nu heter. Säkert skitsvårt också.
Funderar lite på att skaffa hund. Har försökt kolla upp så mycket som möjligt. Och för att det ska gå så måste jag och Magnus jobba i skift till en början. Så vi får se om det kan gå. Nästa lördag blir det Joddla Med Siv, ska bli jätte kul. Har velat se dom länge men aldrig blivit av. Deras låtar är så, så, så, annorlund=) 


Jewel - You Were Meant For Me



                                                                            

Goliats nya smakupplevelser: Ostbågar och smör *hehe*

Kurbad

Kurbad

Jag och min gos var på spa idag, eller sk kurbad=) 2 timmars badande och det var verkligen såååå skönt.
Det bjöds på både frukttallrik och snacks, mums.
Visst ser det mysigt ut??

Nä, om man skulle ta och läsa lite. Är skit trött. Det är jobbigt att bada.

Lina

251500-7

Gillar verkligen denna bilden.

Måndag

Ändrat lite på min blogg. Blev ju bara fel när jag skulle lägga in en bild som bakgrund, så nu skiter jag i det. Att det sedan ligger en liten, liten kula under min spaceknapp gör ju inte saken bättre.

Längtar tills imorgon när jag och Magnus ska på Spa-bad. Nog om det, nu ska jag se om nån jag känner ha en blogg=)


Min systerryster fyller år idag,Grattis!


Blogg

Då har man skaffat sig en blogg. Försöker ändra bakgrunden lite, men det vill inte alls som jag vill. Hm,.....

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0