Varit och tittat på valpar

Idag var vi i Kalmar och tittade på valpar. Så härliga. Blir en liten tik som vi ska hämta v.30. Tänkte jag skulle lägga in några bilder. 
Nu sitter jag bara och grunnar på Norge-resan. Magnus kanske får blir hemma eftersom valpen är levklar den 20 juli, då vi ska åka. Men vill verkligen ha med honom dit. Och jag vill ju vara med när vi hämtar valpen. Får klura på det lite till. Vill till Norge, gaahhh!
Bilden till höger är på Ozzy.

                          

Midsommar blev väldigt lugnt. Mat, prat och bus med Ozzy.

hej


Lite smått och gott

Whieeeee!!! Nu har vi hittat ett hus. Så nu återstår bara en besiktning av oss själva. Men allt verkar ok med huset. Så bara att hålla tummisarna. Fotade lite med kameran i Hamneda i onsdags också, sen blev det en tur runt sjön. Och av säkerhetsskäl så bör man tyvärr ha hjälm på sig när man kör/åker. 






                     


Bok just nu: Fånge i öknen

hus


Tjo! Äntligen helg och jag är ledig=) härligt. Hoppas bara det blir fint väder.
Var på två hus-visningar igår. Det ena huset var väldigt fint invändigt med kaklade badrum och trättstuga och en stor trädgård. Dock var priset rätt högt och det kom månnnga familjer på visningen, så priset lär ju bli ännu högre. Det andra huset var inte så fint invändigt (smaken är ju som .......) men trädgården var stor och tomten låg på en återvändsgata med baksidan mot skogen. Priset på detta huset var ju mer i vårt önskemål.
På tisdag ska vi på två visningar till uppe i Klöxhult.


För övrigt så är jag mätt som en plätt. Åt friterade potatisklyftor med fläskfilé i enbärssås=) Jätte gott! 

Nu ska vi ut och promenixa!! hej






RSS 2.0